Translatii / Interpreti
 

Echipa de interpreti ne permite sa gasim solutiile cele mai potrivite nevoilor dumneavoastra indiferent daca este vorba de conferinte, intalniri de afaceri, teleconferinte sau pentru diferite evenimente din cadrul tribunalului.

Interpretii de conferinte
Interpretarea simultana este procesul de a interpreta o limba intr-o alta in timp ce prezentatorul vorbeste. Acest tip de interpretare este cel mai potrivit pentru conferinte. Pe langa serviiciile de interpretariat putem putem asigura, la cerere si echipamentul audio necesar.

Interpretarea consecutiva este o metoda care permite prezentatorului sa vorbeasca pentru o perioada scurta de timp, de obicei mai putin de un minut. Apoi, se realizeaza interpretarea in limba tinta. Acest tip de intrepretare este cel mai potrivit pentru situatii unu-la-unu sau situatii de grupuri mici, prezentari scurte si interpretare prin telefon.

Interpretii insotitori
Interpretii insotitori sunt potriviti atunci cand audienta dumneavoastra este mobila. In asemenea situatii, interpretul insoteste vorbitorul si ascultatorii. Acest tip de interpretare este folosit in special pentru plimbari, grupuri de turisti sau orice alta activitate care necesita interpretare continua in timp ce ascultatorii se misca. Daca este vorba de un grup mare de persoane, se pot asigura casti fara fire pentru ca interpretarea sa fie facuta in cele mai bune conditii.